Добри практики

Инспирирајте се од извонредните приказни за младинскиот ангажман, каде младите лица ги трансформираат своите заедници во подобри места, а за возврат, заедниците ги обликуваат во подобри индивидуи.

Staničkári MK

Primary school Zemianska Olča, Slovakia

Winner 2020
SCHOOL

IMPACT Fest MK

Club GreenIMPACT Baia Sprie, Romania

Winner 2023
NON-FORMAL